Route42

Route42 is een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van fleetmanagement optimalisatie. Het is een relatief jong bedrijf dat is opgericht in 2015. Ondanks het jonge bestaan van het bedrijf kent het al meerdere successen. Het bedrijf is genomineerd voor ‘’Brabantse startup van het jaar’’ en voor ‘’Rising Star award Delloitte’’. Ook levert Route42 intussen al aan grote spelers als: Jan de Rijk, Lubbers en HSF Logistics.

Route42 heeft twee producten op de markt gebracht met beide hun eigen sterktes: N-able en N-dure.

N-dure

De N-dure biedt alle benodigde oplossingen om je aanhangerpark optimaal in te zetten tegen een zeer scherpe prijs.

Zo kun je realtime de bezettingsgraad van je aanhangerpark inzien. Bekijk welke aanhangers onderweg zijn en welke stilstaan. Ook wanneer een aanhanger al een voor een langere tijd stilstaat krijg je hier inzicht op. Met behulp van deze inzichten kan het werk efficiënt worden ingepland.

Bespaar kosten op onderhoud. Met behulp van de N-dure kun je werk inplannen op basis van daadwerkelijk gereden kilometers. Wanneer een aanhanger een APK-beurt nodig heeft ontvang je tijdig een notificatie waardoor je niet voor verassingen komt te staan.

Manage je aanhangerpark vanaf een desktop programma of via een mobiele telefoon met de handige applicatie. Bewaar het overzicht door te zoeken op nummer of op een zelf aangemaakte selectie. Zo behoudt je eenvoudig het overzicht voor jezelf.

De N-dure is al verkrijgbaar voor een éénmalig bedrag van €249 en maandelijks vanaf €4,99

Nog twijfels over het product? Probeer het dan 30 dagen gratis uit! Voor alle mogelijkheden bekijk dan hier de website.

N-able

De N-able is een module met ongekende mogelijkheden. Het is een universeel apparaat waar verschillende sensoren aan kunnen worden gekoppeld. Hierdoor heeft de gebruiker zelf alle keuzevrijheid.

De N-able biedt realtime inzicht in de status van zowel de vrachtwagen als de bestuurder. Dankzij de N-able kun je in jouw transportbedrijf efficiënter, veiliger en klantgerichter te werk gaan. De N-able biedt de volgende oplossingen:

Rijgedrag monitoring

Breng het rijgedrag van de chauffeur in kaart op basis van diverse parameters. Resultaten als: hard remmen, hard optrekken, hard over hobbels rijden, hard door bochten rijden, uitrollen en gebruik van cruise control worden in kaart gebracht. Coach de bestuurder aan de hand van deze resultaten om de veiligheid te bevorderen en om het brandstofgebruik te verbeteren.

Slimme dashboardcamera’s

Ongevallen worden opgenomen dankzij de dashboardcamera’s en de beelden worden rechtstreeks geüpload naar de cloud. Hierdoor wordt direct duidelijk welke partijen het ongeval veroorzaakt hebben.

Eyetracking

De eyetracker registreert een onoplettende chauffeur en alarmeert vervolgens de chauffeur, indien nodig ook de fleet owner. Bedrijven die gebruik maken van deze oplossing zien het aantal ongevallen gemiddeld met 25% dalen.

Foutdiagnose op afstand

Met de foutdiagnosemodule is het mogelijk om op afstand de status van de truck te bekijken. Op basis van deze gegevens kun je de ernst van de situatie inzien en vervolgens bepalen of de vrachtwagen door kan rijden of alsnog naar het dichtstbijzijnde servicepunt moet.

Geen klapbanden meer

Door een bandenspanningsmonitor op de N-able aan te sluiten kun je rechtstreeks op afstand de spanning van de banden inzien. Dit systeem is goedkoper en accurater dan de huidige preventiesystemen.

De N-able is het ultieme systeem om een vrachtwagen vloot optimaal in te zetten. Naast deze oplossingen biedt de N-able nog meer oplossingen bekijk hier het gehele scala aan oplossingen van de N-able.

Wil je dit merk vergelijken met de andere merken?

Bekijk hier ook de andere merken: