T Comm Telematics

T Comm Telematics

T Comm Telematics biedt verschillende producten omtrent trailer- en assetoplosssingen. Verbeter de efficiëntie van je wagenpark door realtime inzichten in locatie en conditie van de vracht. Verhoog het serviceniveau richting klanten door slimme oplossingen. Lever ‘on the spot’ bewijsvoering over de condities van vrachten en voorkom discussie. En bewaak vrachten tegen derving. Lees hier wat T Comm Telematics te bieden heeft op het gebeid van trailer- en assetmanagement.

Partners

Om de kwaliteit van producten te optimaliseren werkt T Comm Telematics samen met verschillende betrouwbare partners als Trimble Transport & Logistics, Tom Tom en Astrata.

Door kennis te delen en elkaar te ondersteunen in algemene zin verbeteren de partners elkaar.

De drie kernwaarden van T Comm Telematics:

T Comm Telematics stelt in al hun oplossingen drie kernwaarden centraal. Wanneer je producten afneemt van T Comm Telematics kun je erop vertrouwen dat ze voldoen aan deze drie waarden:

1.      Gemakkelijke intelligentie

T Comm Telematics biedt gebruiksvriendelijke hardware en software aan. De systemen van T Comm Telematics analyseren enorm veel data. Deze data wordt zorgvuldig gefilterd zodat de gebruiker niet overspoeld wordt door overbodige en onduidelijke informatie.

2.      Gefocust op de klant

Alle bedrijfsprocessen binnen T Comm Telematics zijn erop gericht om te kunnen voldoen aan klantwensen. Het bedrijf denkt mee met de wensen van de klant. Op deze wijze biedt het bedrijf maatwerkoplossingen.

3.      Betrouwbaar

Het bedrijf is marktleider in draadloze temperatuurregistratie voor geconditioneerde trailers sinds 2006. T Comm Telematics is erg trots op deze positie. Om deze positie te behouden zal het bedrijf altijd bereikbaar zijn en proactief reageren op storingen of klantenverzoeken.

Het aanbod

Vanuit deze drie kernwaarden biedt T Comm Telematics drie productcategorieën aan.

Basic

Bij de basic variant krijg je, door middel van pushmeldingen, frequent inzicht in de locatie en bezettingsgraad van jouw voertuigen. Ook is het mogelijk om geofencing in te stellen. Geofencing houdt in dat je een bepaald gebied kan aanduiden als go- of juist no-go gebied. Wanneer een voertuig het gebied benadert krijg je hier een melding van. Zo weet je wanneer een vracht ongeveer aankomt op plaats van bestemming. De ontvanger kan zich vervolgens voorbereiden op de vracht. Hierdoor verbeter je de service richting jouw klanten.

Wat je verder nog kan analyseren met het Basic pakket is:

  • Afgelegde routes van voertuigen
  • Stilstand van voertuigen
  • Locatie en snelheid van voertuigen
Advanced

Voorkom onnodige schade aan trailers en verzeker je chauffeurs van een veilige rit. Het advanced aanbod bouwt verder op het basic aanbod. Je krijgt hierbij alle mogelijkheden van het basic aanbod. Daarnaast krijg je met het advanced aanbod ook inzicht in de volgende zaken:

  • Aan- en afkoppelen van trailers
  • Inzicht in de waarborging van deuropeningen
High

Bij het transporteren van een temperatuurgevoelige lading wordt het realtime inzicht in de conditie van de lading steeds belangrijker. Met de high oplossing van T Comm Telematics kun jij garanderen dat de lading onder de afgesproken condities zijn vervoerd. Bij een levering kun jij een geautomatiseerd rapport tonen van de rit. Zo voorkom je discussie en worden er geen ladingen meer geweigerd. Wanneer er een afwijkende temperatuur wordt geconstateerd in de lading wordt er automatisch een alarm gestuurd, zodat er tijdig kan worden ingegrepen. Voorkom met het rapport onnodige discussies en mogelijke claims van klanten.

 

Wil je dit merk vergelijken met de andere?

Bekijk hier ook de andere merken: