Vergelijken

Vergelijkingsonderzoek
USP’s Route 42- N-Dure GPS-Buddy – Trailerpack Transcis – TX-Trailerguard T COMM TELEMATICS – High oplossing Gullimex – Euroscan RX3 Sensolus – STICKNTRACK GPS/Beacon vindmijterug.nl – Long lasting GPS tracker
Afmetingen 54 x 110 x 40.4mm 186 x 58 x 150 mm 121 x 60 x 31 mm 94 x 60 x 38mm
Bandendruk monitoring JA NEE NEE JA NEE NEE NEE
Brandstof monitoring JA NEE NEE JA NEE NEE NEE
Diefstalbeveiliging JA JA NEE JA NEE NEE NEE
Eye tracking monitoring JA NEE NEE NEE NEE NEE NEE
Vloot bezetting optimaliseren JA JA JA JA NEE NEE NEE
Onderhoud monitoring JA JA JA JA NEE NEE NEE
Rijgedrag monitoring JA NEE JA JA NEE NEE NEE

Aangezien er aardig veel aanbieders zijn op het gebied van track en trace systemen voor aanhangers en trucks, is er door een onafhankelijk bureau een onderzoek gestart. Voor dit onderzoek zijn de merken, brochures van producten en de merkwebsites geraadpleegd.

Bovenstaande tabel geeft een kort overzicht in specificaties per merk en product. Qua grootte van het product komen de merken redelijk overeen, alleen de Euroscan RX3 van Gullimex springt hier uit. Het product N-Dure van Route42 beschikt over de meeste specificaties en maakt als enige gebruik van eye tracking monitoring. Deze specificatie maakt het rijden een stuk veiliger voor chauffeurs, omdat dit systeem in de gaten heeft wanneer de chauffeur bijvoorbeeld dreigt in slaap te vallen. De High oplossing van T Comm Telematics bevat dezelfde specificaties als de N-Dure, met uitzondering van eye tracking monitoring. Meer weten? Vraag dan meer informatie aan.

Wilt u alle specificaties van alle producten met elkaar vergelijken? Kijk dan op de uitgebreide vergelijkingssite.